[ Property ID : Jepet me qera Magazina (Shkozet) ] Jepet me qera Magazina (Shkozet)

   • MAGAZINA
    710 m2
     Bedrooms
     Bathrooms
   •  Rent/Qera
    €3,500
    po Parking
    Durres
   • Type
    MAGAZINA
   • Status
    Rent/Qera
   • Location
    Durres
   • Price
    €3,500
   • Built Year
    2015
   • Bathrooms
   • Bedrooms
   • Parking
    po
   • Area
    710 m2
   • Plot Size
    2169

   Detail & Description

   Jepet me qera objekt i ri,magazine.Objekti perbehet nga 3 kate,ku secili prej kateve ka nje siperfaqe 710 metra katrore.Objekti ka dere me hyrje te kontrolluar dhe ruhet 24 ore. Eshte i pajisur me ashensor ideal per transporte me ngarkesa te medha, gjithashtu ka dhe shkalle. Ambient shume I pershtatshem dhe per dhome frogoriferike.

    135,737 total views,  40 views today

   Map and Location


   Translate »