65 m2
Shitje
Hapesira Biznesi
2 years ago
59

‼️Objekt ne shitje‼️

📐Siperfaqe 65 m2
💶Cmimi: €45,000
Objekti mund te cmontohet dhe transportohet ne cfaredolloj ambjenti qe ju deshironi!

Vecorite

Type: m2
Area: 65

Agent Listing

Gjergji Begaj

Gjergji Begaj

(+355) 69 409****** show
Tirana, Albania, RR.Panorama
info@bylis-imobiliare.com
Contact Agent