€ 4,000
38 m2
Me QeraShitje
Hapesira Biznesi
12 months ago
172

Jepet dyqan per shitje ose qira. €4000 per m2 nese shitet dhe €500 qiraja/muaj. Ndodhet ne nje pike strategjike mjaft te mire.

Vecorite

Type: m2
Area: 38

Agent Listing

Gjergji Begaj

Gjergji Begaj

(+355) 69 409****** show
Tirana, Albania, RR.Panorama
info@bylis-imobiliare.com
Contact Agent