Apartamente
1 year ago
109

Duke u bazuar në suksesin e projektit të parë në rrugën “Tefta Tashko”, Lim-em është duke u zgjeruar dhe duke i dhënë vlerë zonës në ndërtimin e një rezidence luksoze prej më shumë se 11000 metra katrorë. Rezidenca ndodhet vetëm 4 minuta larg Pazarit të Ri, duke ofruar cilësi, standarde ndërkombëtare dhe komoditet.

Vecorite

Type: N/A
Area: N/A

Agent Listing

Denisa Jaku

Denisa Jaku

(+355) 69 401 ****** show
info@bylis-imobiliare.com
Contact Agent