Topografi

Sondazh

Cfare ju nevoitet me shume
 

Kush eshte Online

We have 1 guest online

Logohu
>
Hyrje PDF Print E-mail
Written by Gjergji   
Friday, 17 December 2010 13:44

Zyra Imobiliare “BYLIS

 

Kush jemi

 

Zyra imobiliare BYLIS eshte 24 ore dhe shtate dite te javes ne sherbim te klienteve dhe bashkepunetoreve ne tregun e shit-blerjeve-qera te pasurive te paluajteshme.
Ne ndihemi komode ne kete treg sepse kemi se cfare ofrojme. Jemi te thjeshte dhe modest.
Sherbimet qe ne ofrojme :

Ndermjetesim ne tregun imobiliar.
Ceshtje juridike dhe teknike te pronave.
Verifikim te plote dhe siguri absolute i dokumentacioneve tekniko-ligjor.
Studim te pronave per Hipoteke dhe KKP si dhe plotesim dosjesh.
Lidhjen e kontratave me shit-blerjen dhe zgjidhjen e problemeve me hipotekat.
Verifikimin ne terren te pronave nga ekspertit jone topograf.
Projektim-zbatim ne fushen e ndertimit pa limit.
Administrim dhe kujdestari per pronent uaj nqs jeni ne emigracion.
Studim te pronave per Hipoteke dhe KKP si dhe plotesim dosjesh.
                                        
Zyra imobiliare Bylis drejtohet nga nje staf profesionistesh dhe eksperte te pasurive te paluajtshme.
 Gjergji                                                
 Na kontaktoni!
 Ju Mirepresim!

 

          

 Last Updated on Thursday, 24 March 2011 11:26